Mijn favorieten

Waterlodge Sloene in de verkoop

   

Aan de Reeuwijkse Plassen in het Groene Hart verrijst recreatiepark ParqGreen Reeuwijkse Plassen. Op deze plek wordt tegen een uitstekend rendement geïnvesteerd in luxe waterlodges, -woningen en -villa’s. ParqGreen omvat totaal ca. 270 waterlodges, -woningen en -villa’s met de privacy en voorzieningen om comfortabel te ontspannen in een groene en  waterrijke omgeving. Landal GreenParks zal de verhuur, administratie en marketing gaan verzorgen van dit exclusieve recreatiepark onder de naam Landal De Reeuwijkse Plassen.

Met het aanvullende type Sloene 2C presenteren wij u een compacte waterwoning met alle luxe en comfort. De woningen zijn gesitueerd bij de entree van het recreatiepark met zicht op de gezellige haven en het voorzieningengebouw met o.a. het zwembad.

Koopsom is vanaf € 102.500 V.O.N. Er zijn diverse types beschikbaar: tussenwoningen en hoekwoningen. Allemaal hebben ze een eigen parkeerplaats en zijn gelegen aan het water.

Parq Green Reeuwijkse Plassen staat ook op de Second Home beurs. Deze vindt plaats op 23, 24 en 25 september in de Jaarbeurs Utrecht en is geopend van 11:00 tot 18:00 uur.