Mijn favorieten

7 nieuwe havenwoningen

De eerste Havenwoningen in oude Tol waren bijna meteen uitverkocht. Niet vreemd gezien het schitterende aanbod. Bereikbare gezinswoningen met alle luxe van wonen in Oude Tol. Op een plek waar het altijd vakantie is, met een rijke architectuur en voor elke woning een eigen ligplaats met riante steiger annex terras.Nog luxer en nog zuiniger
De nieuwe havenwoningen leggen de lat weer een stukje hoger. Met meer dan 130 vierkante meter bieden ze nog meer leefruimte en  inrichtingsmogelijkheden. Tegelijkertijd zijn ze weer een stuk energiezuiniger dankzij de voortschrijdende techniek en wetgeving. Het meest in het oog springend is de spectaculaire erker met op elke verdieping een royale schuifpui. Het geeft de woningen een extra bijzondere uitstraling en het zorgt voor veel licht en ruimte, ook op de tweede verdieping. Maar de meest favoriete plek is waarschijnlijk het terras aan het water. Dankzij de ligging op het westen kun je hier heerlijk zitten in de avondzon.

Vaarverbinding naar de Plassen
Het water voor de woningen heeft een open verbinding naar de Breevaart, waarvandaan u zo naar de Reeuwijkse Plassen vaart. U kunt zich nu al vrijblijvend inschrijven op thuisinoudetol.nl. U wordt dan ook op de hoogte gehouden over de aanstaande verkoop. Deze start zeer binnenkort.

Schrijft u zich vrijblijvend in via de website www.thuisinoudetol.nl