Mijn favorieten

WoonWijzer met Dupree Makelaars

“Transactie- en vraagprijzen blijven stijgen.”
 
De tijd vliegt! Het is alweer tijd voor de derde editie van WoonWijzer. U weet ondertussen al wat u van WoonWijzer kunt verwachten: De laatste ontwikkelingen van de huizenmarkt in úw woonwijk. Hoewel het lijkt alsof de vorige editie van WoonWijzer nog maar net uit is, zien we opnieuw dat de markt in korte tijd flink kan veranderen.
 
De transactieprijs én gemiddelde vraagprijs zijn gestegen in Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen. Tegelijkertijd steeg ook de verkooptijd op de meeste plekken. Bodegraven-Reeuwijk is een uitzondering, hier werden huizen het laatste kwartaal juist sneller verkocht. De verkooptijd in Bodegraven-Reeuwijk daalde van gemiddeld 107 dagen, naar gemiddeld 85 dagen.
 
Het huizenaanbod is nog steeds aan het zakken. Vooral in Gouda is het verschil in het aanbod groot. In het 1e kwartaal van dit jaar stonden er nog 171 woningen te koop. In het tweede kwartaal zijn dit 149 woningen. Op andere plekken is de daling minder sterk, in Waddinxveen daalde het aanbod bijvoorbeeld van 59 naar 52. Wellicht zien we in dit kwartaal weer stijgingen in het woningaanbod.
 
Wilt u weten hoe de laatste marktontwikkelingen de prijs van uw woning beïnvloeden? Of heeft u andere vragen over verkoop, aankoop of taxatie? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Onze deskundige makelaars zijn altijd op de hoogte van de laatste cijfers en trends en geven altijd een advies op maat.
 
Blader snel door naar uw wijk en bekijk de laatste ontwikkelingen bij u in de buurt!


Dupree Makelaars


 

Wilt u nu ook weten wat de cijfers betekenen voor de waarde van uw woning? Of het nu voor verkoop, taxatie of aankoop is, wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en op deze manier kunnen wij u altijd van de meest recente informatie voorzien. Graag komen onze deskundige makelaars dan ook vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de waarde van uw huidige woning of aan te kopen woning!