Mijn favorieten

WoonWijzer met Dupree Makelaars

Een nieuwe traditie is geboren!

 

Na alle positieve reacties op de eerste editie van de “WoonWijzer” hebben wij besloten om ieder kwartaal de cijfers van onze regionale woningmarkt te delen met u via de “WoonWijzer”.
We kunnen stellen dat er in de laatste paar maanden behoorlijk wat veranderd is! In alle plaatsen is het beschikbare aanbod aanzienlijk gedaald. Zo kan een koper in Gouda op dit moment nog maar kiezen uit gemiddeld 230 woningen terwijl dit er in het vorige kwartaal nog 289 waren. In Reeuwijk is het aanbod van 112 beschikbare woningen gedaald naar 89 en een koper in Waddinxveen kan nog kiezen uit gemiddeld 70 woningen. Opvallend is dat in Reeuwijk en Waddinxveen de gemiddelde verkooptijd van een woning iets is gestegen, een reden hiervoor kan zijn dat er in het laatste kwartaal van 2017 een piek is geweest in het aantal verkopen.

Heel veel leesplezier gewenst!


Dupree Makelaars

 

Wilt u nu ook weten wat de cijfers betekenen voor de waarde van uw woning? Of het nu voor verkoop, taxatie of aankoop is, wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en op deze manier kunnen wij u altijd van de meest recente informatie voorzien. Graag komen onze deskundige makelaars dan ook vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de waarde van uw huidige woning of aan te kopen woning!