Mijn favorieten

WoonWijzer met Dupree Makelaars

“Verkoopprijzen stijgen en het aanbod daalt.”

Fijn dat u de nieuwe WoonWijzer leest! Zoals gebruikelijk hebben wij de laatste ontwikkelingen van de huizenmarkt weer op een rij gezet. We hopen dat u de informatie in deze WoonWijzer kunt gebruiken om goed geïnformeerde beslissingen te maken over de (ver)koop van uw woning.
 
De trends die we in het vorige kwartaal  constateerden lijken nog altijd door te zetten. De transactie- en vraagprijzen zijn nog steeds aan het stijgen. Vooral in Waddinxveen is een forse stijging in de transactieprijzen waar te nemen: Huizen werden het afgelopen kwartaal gemiddeld voor 12% meer verkocht.
 
Het woningaanbod is weer sneller gaan dalen. In Gouda zakte het totale aanbod van woningen van 173 naar 139. Een forse daling van 20% die ook in andere plaatsen te zien is. Kopers hebben over het algemeen dus minder te kiezen.
 
De verkochte woningen van het 3e kwartaal stonden minder lang in de verkoop.  In Bodegraven-Reeuwijk liep de verkooptijd van 78 naar 65 dagen. Met de korte verkooptijden is het niet zo gek dat vraagprijzen zijn gestegen. Goed nieuws voor de verkopers!
 
Wilt u weten wat deze ontwikkelingen voor u betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige makelaars helpen u graag! Ook als u andere vragen heeft over verkoop, aankoop of taxatie kunt u altijd bij ons terecht.

Blader snel door naar uw wijk en bekijk de laatste ontwikkelingen bij u in de buurt!

Dupree Makelaars


Wilt u nu ook weten wat de cijfers betekenen voor de waarde van uw woning? Of het nu voor verkoop, taxatie of aankoop is, wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en op deze manier kunnen wij u altijd van de meest recente informatie voorzien. Graag komen onze deskundige makelaars dan ook vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de waarde van uw huidige woning of aan te kopen woning!