Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Reeuwijk 2811 LR

Parq Green Reeuwijkse Plassen - Fase 2 en 3

2811 LR Reeuwijk

Omschrijving

Er is een verlangen naar een plek om je thuis te voelen zonder dat je thuis bent. Om te ontspannen, de dagelijkse beslommeringen los te laten. Waar je mensen ontmoet die net zoveel plezier in het leven hebben als jij. Waar je op je eigen manier gezelligheid en sfeer kunt creëren. Een plek waar respect voor de natuur voelbaar is, zichtbaar is. Er is een verlangen naar een kleine, eigen wereld....
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 207.750,- tot € 340.000,- Gebruiksoppervlakte 69 m² t/m 103 m² Inhoud 265 m³ t/m 400 m³ Perceeloppervlakte 62 m² t/m 93 m² Start bouw 05-03-2018 Start Verkoop 06-10-2017 Oplevering 30-04-2020 Aantal kavels 42 Vrij 30 Aantal Bouwtypes 7 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Er is een verlangen naar een plek om je thuis te voelen zonder dat je thuis bent. Om te ontspannen, de dagelijkse beslommeringen los te laten. Waar je mensen ontmoet die net zoveel plezier in het leven hebben als jij. Waar je op je eigen manier gezelligheid en sfeer kunt creëren. Een plek waar respect voor de natuur voelbaar is, zichtbaar is. Er is een verlangen naar een kleine, eigen wereld. Authentiek, puur en verademend. Die wereld heet ParqGreen. ParqGreen ligt midden in het Groene Hart van Holland. Een cultuurhistorisch landschap met veengebied, plassen, rivieren en grote weidevelden. Een omgeving waar het leven goed geleefd kan worden, waar streekproducten het winnen van de supermarkt. Waar duurzaamheid een vanzelfsprekend onderdeel is bij het genieten van rust en natuur, bij het gebruiken van vrije ruimte, bij het creëren van luxe en comfort.

Luxe waterwoningen met uitstekend rendement.
Aan de Reeuwijkse Plassen in het Groene Hart nadert ParqGreen Reeuwijkse Plassen haar voltooiing. Op deze plek wordt tegen een uitstekend rendement geïnvesteerd in luxe waterlodges, -woningen en -villa’s. ParqGreen omvat totaal ca. 283 waterlodges, -woningen en -villa’s met de privacy en voorzieningen om comfortabel te ontspannen in een
groene en waterrijke omgeving. De waterwoningen en -villa’s zijn aan het water gelegen en diverse woningen beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. Vanuit het park is er een directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen. Landal GreenParks verzorgt de verhuur, administratie en marketing van dit exclusieve recreatiepark onder de naam Landal De Reeuwijkse Plassen. De eerste fase van het park, bestaande uit 145 woningen, is inmiddels geopend in december 2016. Landal De Reeuwijkse Plassen is een luxe recreatiepark voor mensen die op een duurzame manier willen genieten van de natuur, watersport, rust, de omgeving en van elkaar. Dat kan door als particulier een woning aan te kopen en deze voor eigen plezier het hele jaar door te gebruiken. Het andere uiterste is deze vorm van recreëren te beschouwen als een kansrijke manier om verantwoord te investeren tegen een uitstekend rendement.

Het meest duurzame recreatiepark van Nederland
Landal De Reeuwijkse Plassen heeft haar eigen elektriciteitsnetwerk met een toestemming voor decentrale duurzame elektriciteitsopwekking, waarmee overcapaciteit benut kan worden. Daarnaast dragen vele andere maatregelen zoals warmtepompen, zonnepanelen, de toepassing van duurzame materialen (FSC hout en gerecycled teakhout) en de aanleg van rietoevers hieraan bij. Het park is Green Key Gold gecertificeerd en op dit moment het meest duurzame recreatiepark van Nederland. Er is een brede differentiatie van woningtypen in het park. Dit varieert van de 4 persoons waterlodges Polderstein tot diverse typen waterwoningen:
Vlist, Bentwoud, Vijfheren en Kinderdijk (4 persoons comfort, 6 persoons luxe t/m 8 persoons comfort). Daarnaast zijn er enkele meerpersoons watervilla’s beschikbaar; typen De Venen en Wijk en Woude (10 persoons luxe, 12 persoons comfort en 20 persoons comfort). De namen van de diverse typen verwijzen daarbij naar de prachtige natuur, plassen
en streken in de directe omgeving van het park. Voor alle details rondom de woningen, de afwerking en de realisatie van ParqGreen kunnen kopers tijdens de speciale verkoopweekenden die georganiseerd worden op locatie terecht. Daarnaast is het vanzelfsprekend ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met één van de makelaars.
U kunt nú investeren in deze duurzame belegging met een uitstekend rendement. Wij tonen u graag de eerste resultaten van dit nu al succesvolle recreatiepark.

Fase 1
Landal De Reeuwijkse Plassen fase I omvat 145 duurzaam gebouwde waterlodges, -woningen en villa’s in een groene en waterrijke omgeving. Een luxe centrumgebouw, voorzien van o.a. receptie, overdekt zwembad, speelzolder, supermarkt, luxe horecavoorzieningen én uitgebreide verhuurfaciliteiten zorgen ervoor dat het park de ideale uitvalsbasis is voor niets-, wandel- en vaartochten voor de gasten. Dankzij de centrale ligging in het groene hart van de Randstad nabij de A12 zijn ook interessante steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam dichtbij. Gasten combineren een bezoek dan ook veelal met een bezoek aan de vier grote steden.

Nu in de verkoop: fase 2 en 3
De volgende en laatste 138 woningen hebben we nu in de verkoop. De woningen variëren van 4 tot 8 personen. Verdere informatie treft u bij de specifieke bouwtypes aan.

Landal Parq Green Reeuwijkse Plassen is een recreatiepark. De woningen die hier gebouwd worden zijn niet bestemd voor permanente bewoning.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 207.750,- - € 340.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 69 m² t/m 103 m² Inhoud 265 m³ t/m 400 m³ Perceeloppervlakte 62 m² t/m 93 m² Start bouw 05-03-2018 Start Verkoop 06-10-2017 Oplevering 30-04-2020 Aantal kavels 42 Vrij 30 Aantal Bouwtypes 7 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 2811 LR Reeuwijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.