Fokkerstraat 7b

Reeuwijk

€ 600,- p.m.

Omschrijving

Luxe afgewerkte kantoorruimte, centraal gelegen op het bedrijventerrein 'Zoutman'. Het gehele pand is onlangs geheel gerenoveerd en voldoet daarmee aan de “nieuwe normen”. De kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping, beschikt over een oppervlakte van 31 m2 en een berging op de begane grond.

Indeling:
Gezamenlijke/algemene entree op begane grond met toegang tot de afgesloten berging v.v. elektra, centrale trapopgang naar 1e verdieping. Toegang tot afgesloten kantoorruimte met ramenpartij, voorzien van pantry en toilet.

Vloeroppervlakte:
31 m2

Parkeren:
Openbare parkeerplaatsen in de nabijheid.

Locatie/ bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, bedrijventerrein Zoutman is gelegen nabij de A12 (Den Haag-Utrecht). Daarnaast is het pand gelegen nabij de N11 (Bodegraven – Alphen aan den Rijn – Leiden). Beide wegen zijn goed bereikbaar door de nieuwe rondweg. De busverbindingen

Luxe afgewerkte kantoorruimte, centraal gelegen op het bedrijventerrein ‘Zoutman’. Het gehele pand is onlangs geheel gerenoveerd en voldoet daarmee aan de “nieuwe normen”. De kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping, beschikt over een oppervlakte van 31 m2 en een berging op de begane grond.

Indeling:
Gezamenlijke/algemene entree op begane grond met toegang tot de afgesloten berging v.v. elektra, centrale trapopgang naar 1e verdieping. Toegang tot afgesloten kantoorruimte met ramenpartij, voorzien van pantry en toilet.

Vloeroppervlakte:
31 m2

Parkeren:
Openbare parkeerplaatsen in de nabijheid.

Locatie/ bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, bedrijventerrein Zoutman is gelegen nabij de A12 (Den Haag-Utrecht). Daarnaast is het pand gelegen nabij de N11 (Bodegraven – Alphen aan den Rijn – Leiden). Beide wegen zijn goed bereikbaar door de nieuwe rondweg. De busverbindingen zijn gelegen op loopafstand. Winkels en horeca zijn gevestigd in het winkelcentrum Miereakker.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse kantoordoeleinden. Enkelbestemming: bedrijf, functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 2.

Opleveringsniveau:
– Houten kozijnen (HR++ / triple glas);
– Toilet ruimte;
– Pvc vloer;
– Tussenmeter aanwezig;
– 3 elektrische groepen met 3 aardlekschakelaars;
– Led lampen;
– Airconditioning (voor koeling & verwarming);
– Pantry met wastafel, boiler en koelkast (klein);
– (Fietsen)berging a 4m2

Aanvaarding:
per direct.

Huurprijs:
€600,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten. Betaling geschiet in termijn van 1 maand bij vooruitbetaling.

Service kosten:
€188,- per maand (o.a. voorschot elektra & water, op basis van verrekening), te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg, voorkeur 5 + 5 jaar.

Zekerheid:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Opteren B.T.W.:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

RemoteMediaFile_6553672_0_2022_02_11_17_12_58 3
Makelaar Reeuwijk
Geïnteresseerd?
Deel dit object:

Kenmerken

Status:
Beschikbaar
Huurprijs:
€ 600,- p.m.
Aanvaarding:
In overleg
Servicekosten:
€ 188,-
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1980
Totale oppervlakte:
59 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte hal:
31 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte kantoorruimte:
28 m2
Parkeerfaciliteiten:
Er zit geen parkeerplaats bij. Wel zit er een openbare parkeerplaats naast het gebouw.
Onderhoud binnen:
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten:
Goed tot uitstekend
Soort object:
Bedrijfsruimte
Woonruimte:
Geen woonruimte aanwezig
Parkeerpl. overdekt:
0
Locatie:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
1
Bushalte:
Op 500m tot 1000m
Snelwegafrit:
Op 1000m tot 1500m