Zoutmansweg 12D1 & D2

Reeuwijk

€ 750,- p.m.

Bekijk:

Omschrijving

Te huur kantoorruimte(s) gelegen in een verzorgd kantoorgebouw aan de Zoutmansweg 12 te Reeuwijk. Deze kantoorruimte(s) zijn gelegen aan de achterzijde van het kantoorgebouw, twee aparte kamers (ook de mogelijkheid 1 grote kamer van te maken).

Er zijn 2 kantoorkamers beschikbaar:
- Zoutmansweg 12D unit 1 - 24 m2,
- Zoutmansweg 12D unit 2 - 19 m2, tezamen te huur tegen de kale huurprijs € 750,- per maand;
*inclusief g/w/e, exclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Algemeen:
Aan de Zoutmansweg gelegen 2 kantoorruimte(s) van circa 24 m2 en 19 m2. De ruimtes bevinden zich in een multi-tenant kantoorgebouw waarbij de keuken en de toiletruimte gemeenschappelijke ruimtes zijn. Kantoorruimte unit 1: bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en beschikt over een lichte ruimte vanwege de grote

Te huur kantoorruimte(s) gelegen in een verzorgd kantoorgebouw aan de Zoutmansweg 12 te Reeuwijk. Deze kantoorruimte(s) zijn gelegen aan de achterzijde van het kantoorgebouw, twee aparte kamers (ook de mogelijkheid 1 grote kamer van te maken).

Er zijn 2 kantoorkamers beschikbaar:
– Zoutmansweg 12D unit 1 – 24 m2,
– Zoutmansweg 12D unit 2 – 19 m2, tezamen te huur tegen de kale huurprijs € 750,- per maand;
*inclusief g/w/e, exclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Algemeen:
Aan de Zoutmansweg gelegen 2 kantoorruimte(s) van circa 24 m2 en 19 m2. De ruimtes bevinden zich in een multi-tenant kantoorgebouw waarbij de keuken en de toiletruimte gemeenschappelijke ruimtes zijn. Kantoorruimte unit 1: bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en beschikt over een lichte ruimte vanwege de grote glaspartijen die voorzien zijn van screens. Unit 2 is een tussenliggende kamer (zonder daglicht). Gemeenschappelijke entree aan de voorkant waarbij er ook aan de voorkant een raam gedecoreerd mag worden. Het kantoorgebouw huisvest nog 3 andere bedrijven namelijk: Dupree Makelaars O.G, TW3 Strategie Marketing Makelaardij en Maizon Interieur.

Opleveringsniveau:
– Representatieve entree;
– Gedeelde pantry en toiletten;
– Nette laminaatvloer;
– Systeemplafon met verlichting;
– Airco unit aanwezig;
– 1 parkeerplaats per kantoorruimte op het achtergelegen terrein.

Bereikbaarheid
Goede bereikbaarheid, gelegen nabij de A12 ( Den Haag – Utrecht ). Daarnaast is het pand gelegen nabij de N11 ( Bodegraven – Alphen aan den Rijn – Leiden ). De busverbindingen zijn gelegen op loopafstand.

Opleveringsdatum: per 1-1-2023, of eerder of later in overleg. Huurtermijn is minimaal 1 jaar.

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Huurprijsaanpassing :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken. Er dient een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden gesteld te worden.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Deel dit object:

Kenmerken

Status:
Beschikbaar
Huurprijs:
€ 750,- p.m.
Aanvaarding:
Per datum
Aanvaarding toelichting:
eerder in overleg
Servicekosten:
€ 0,-
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1996
Totale oppervlakte:
45 m2
In units vanaf:
19 m2
Onderhoud binnen:
Goed
Onderhoud buiten:
Goed
Soort object:
Kantoorruimte
Woonruimte:
Geen woonruimte aanwezig
Parkeerpl. niet overdekt:
2
Locatie:
In woonwijk
Aantal bouwlagen:
1
Bushalte:
Op minder dan 500m
NS Station:
Op 2000m tot 3000m
Snelwegafrit:
Op 500m tot 1000m
Winkel afstand:
Op minder dan 500m