Mijn favorieten

Verkoop


Snel uw woning verkopen voor de beste prijs? Dat vraagt om een deskundige aanpak.


U denkt er serieus over om uw woning of bedrijfspand te verkopen? Zelf of via een makelaar? Hoe kunt u de waarde van uw woning of pand verhogen? Hoe moet u de verkoopprijs bepalen en hoe moet u onderhandelen? Met onze deskundige begeleiding weet u zeker dat de verkoop van uw onroerend goed optimaal verloopt.
Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij en onze gedegen regionale marktkennis, kunnen we u een succesvolle verkoopstrategie presenteren. Onze klanten kunnen hierover meespreken!

Wat mag u van onze makelaars verwachten bij de verkoop van uw onroerend goed?

  • U krijgt een persoonlijk en onafhankelijk advies
  • U wordt geadviseerd over de juiste vraagprijs, verwachte opbrengst, bouwkundige staat, onderhoud, courantheid, ligging, erfdienstbaarheden etc.
  • We leveren u een kadastraal onderzoek
  • We voeren bezichtigen uit met mogelijke kopers
  • We voeren de onderhandelingen met bieders, waarbij we in nauw overleg met u als opdrachtgever staan
  • We stellen de koopovereenkomst voor u op
  • In samenwerking met de notaris zorgen we voor de eigendomsoverdracht van uw onroerend goed
  • Op de dag van eigendomsoverdracht voeren we gezamenlijk met u de laatste inspectie van uw onroerend goed uit en begeleiden u tijdens het bezoek aan de notaris
 
We denken met u mee en zijn u graag van dienst. Graag komen we vrijblijvend bij u langs voor een ori├źnterend gesprek.
 
U wilt een gratis waardebepaling?
Wat is uw woning waard en is nu het juiste moment om te verkopen? In zowel rustig als onrustig economisch vaarwater, is het spannend om uw woning of ander onroerend goed te koop te zetten. We realiseren ons dat u veel twijfels en vragen heeft bij aanvang van dit proces. In dat geval kan een waardebepaling van uw woning zinvol blijken. Wellicht helpt het u in uw overwegingen?
 
Bij een waardebepaling geven we graag antwoorden op vragen als welke waarde wordt ingeschat, hoe een waarde wordt onderbouwd, wat de eventuele kosten van een verkoopopdracht zijn en welke werkwijze we hanteren bij verkoopt. Onze waardebepaling krijgt u gratis en is op een vrijblijvende basis. Zo kunnen we gelijk kijken of het klikt.