Hoekwoningen levensloopbestendig type CH

€ 492.500,- tot

Omschrijving

KLASSIEKE WONING OP DE HOEK

Deze woningen op de hoek zijn eigenlijk meer familie van de twee-onder-een-kapwoningen en villa's. Net als de andere grote woningen hebben ze een klassieke kopgevel met een brede erker en een fiere makelaar in de top van de gevel. Van binnen hebben ze ook de bijzondere indeling met de hal in het midden en een voor- en achterkamer. Dat betekent dat u ook hier zelf kunt kiezen waar de keuken komt.

Aan de achterzijde biedt de woning de optie om de woning met een uitbouw over de gehele breedte met 1,2 m. uit te breiden. Zo wordt of de keuken of de woonkamer weer een stuk ruimer.

Vanwege het grote hoogteverschil tussen het betegelde terras voor de woning en het water, worden de woningen

KLASSIEKE WONING OP DE HOEK

Deze woningen op de hoek zijn eigenlijk meer familie van de twee-onder-een-kapwoningen en villa’s. Net als de andere grote woningen hebben ze een klassieke kopgevel met een brede erker en een fiere makelaar in de top van de gevel. Van binnen hebben ze ook de bijzondere indeling met de hal in het midden en een voor- en achterkamer. Dat betekent dat u ook hier zelf kunt kiezen waar de keuken komt.

Aan de achterzijde biedt de woning de optie om de woning met een uitbouw over de gehele breedte met 1,2 m. uit te breiden. Zo wordt of de keuken of de woonkamer weer een stuk ruimer.

Vanwege het grote hoogteverschil tussen het betegelde terras voor de woning en het water, worden de woningen standaard uitgevoerd met een verdiept houten terras aan het water, toegankelijk met een kort trapje. Verder beschikken de woningen over 2 parkeerplaatsen op eigen erf.

Dankzij de hoekligging hebben de woningen een extra brede tuin. Het stenen terras en het verdiept gelegen houten terras aan het water is bij deze woningen standaard. De masterbedroom op de eerste etage over de hele breedte van de woning is heerlijk ruim en biedt uitzicht over de polder. In totaal telt de woning 6 kamers. De schuine kap op de 2e verdieping wordt standaard uitgevoerd met 2 dakramen, voor elke kamer één.

Opties & varianten:
Er zijn interessante keuzen en opties. Allereerst de optie om een uitbouw te realiseren voor een slaap- en badkamer op de begane grond. Zo zijn ook deze royale hoekwoningen levensloopbestendig, terwijl er boven nog alle ruimte is voor kinderen, gasten en hobby’s Verder is het mogelijk om de keuken aan de andere kant te plaatsen.

Deel dit project: