Mijn favorieten

Q&A met Jeroen van Laar

Meet the team: Jeroen van Laar. 
Een quick Q&A met onze collega Jeroen.

Q: Jeroen, wat is het verhaal achter jouw start bij Dupree Makelaars?

A: Ik ben begonnen in 2006 op de Oosthaven 40, als assistent van Wouter en Geert. Toen heb ik mezelf voorgenomen z.s.m. in de avonduren al mijn papieren te halen, om vervolgens volwaardig makelaar-taxateur te worden. Dat is in 2009 gelukt en nu werk ik dus al bijna 13 jaar bij Dupree! Sinds 2017 hebben we de vestiging Waddinxveen erbij en sindsdien ben ik ook partner geworden, naast de ondernemers Geert en Wouter.

Q: Wat maakt je werk zo leuk?

A: De woningmarkt is een zeer dynamische markt met veel veranderingen in korte tijd. De kunst is, om goed in te spelen op die veranderingen en ervoor te zorgen dat al onze opdrachtgevers tevreden zijn over onze dienstverlening. Dit vraagt vaak creativiteit, flexibiliteit en deskundigheid. Als wij met Dupree Makelaars hierin slagen; dan geeft dat voor mij veel voldoening. Ik kan heel blij worden van een goede beoordeling van onze opdrachtgevers op onze website of Funda. Tevens heb ik de leukste collega's die er zijn en dat maakt dat elke dag weer bijzonder en vaak vol met humor??.

Q: Waarom zou een potentiële opdrachtgever voor Dupree Makelaars moeten kiezen?

A: Naast het feit dat we deskundig zijn, kunnen we ons ook heel goed verplaatsen in de situatie van de opdrachtgevers. Wij begrijpen wat voor impact de koop of verkoop van een woning op iemand kan hebben en daardoor kunnen we onze opdrachtgevers goed van dienst zijn en inspelen op hun wensen. 

Q: Kun je wat vertellen over je eigen droomhuis, heb je die gevonden of ben je nog op zoek? 

A: Ik heb niet specifiek één droomhuis in gedachten, maar wel een droomplek. En dat is de plek waar mijn gezin zich het beste thuisvoelt. Dat is ook mijn advies aan woningkopers: de plek waar je woont is het allerbelangrijkste. Dat is niet meer aanpasbaar na de aankoop. Dus dat moet goed voelen! ??