Tekenen
Waarom onze aanpak werkt!
Start met een zoekopdracht

Dupree Makelaars heeft een groot netwerk. Wij zijn op de hoogte van nieuw aanbod, nog voordat het op Funda staat. Dat komt doordat we toegang hebben tot de database van de NVM, maar ook dankzij goed contact met collega makelaars. Vinden we een huis dat past bij jouw wensen? Dan kun je vertrouwen op onze expertise als aankoopmakelaar. We plannen een bezichtiging, kijken objectief naar de staat van het huis en adviseren realistische biedingen.

Eerst eens beginnen met een gratis zoekopdracht? Stop gerust met het scrollen tot in de late uurtjes en gun jezelf weer wat nachtrust. Het zoeken naar woningaanbod, dat kun je aan ons overlaten. Geef door wat jouw woonwensen zijn, dan sturen wij relevante updates. Trek gerust aan de bel als er een woning is waar je helemaal voor wil gaan.

Group 685
Bekijk ons exclusieve aanbod

Bestaat er een kwaliteitslabel voor de exclusieve woningmarkt? Zeker, het heet Baerz en Dupree Makelaars is erbij aangesloten. Eigenaren in het hogere segment kunnen via dit platform hun woning presenteren aan serieuze kopers. Andersom kun jij als geïnteresseerde via dit netwerk toegang krijgen tot aanbod dat past bij jouw exclusieve woonwens.