team-1
Over ons

Vanuit Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Rotterdam en Waddinxveen makelen wij erop los. Waarom? Omdat we weten wat er op het spel staat. Het kopen en verkopen van een woning is een uniek moment in je leven. Wij zijn van mening dat een verkoopplan begint met een duidelijke visie. Aankopen lukt als je weet waar je moet zoeken. En de waarde van jouw huis of bedrijfspand laat je vaststellen door een onafhankelijke partij.

 

Kantoor Waddinxveen3

Ons werk wordt gewaardeerd

Onze prettige begeleiding, to-the-point advies en uitgebreide kennis van de regionale woningmarkt wordt gewaardeerd. Dat wordt met mooie cijfers uitgedrukt. Deze mooie resultaten werden in de afgelopen 12 maanden bereikt.

0
recensies op funda
0
aangekocht
0
Verkochte woningen in het afgelopen jaar
0
gemiddelde beoordeling
Maak kennis met ons team

Geert-web
Geert Dupree
NVM makelaar/taxateur (RMT/RT)

Het makelen verveelt mij nooit. De grote verscheidenheid aan mensen die ik dagelijks zie blijft mij fascineren. De combinatie van mijn vakkennis, grote netwerk en mijn passie voor het vak maakt dat ik dagelijks het beste resultaat voor mijn opdrachtgevers behaal.

Wouter-web-819×1024-bewerkt
Wouter Poelman
NVM makelaar/taxateur (RMT/RT)

Met veel ervaring en nog altijd veel plezier bedien ik onze opdrachtgevers vanuit al onze vestigingen. “Doen wat je zegt en zeg wat je doet” dat is mijn motto en onze opdrachtgevers waarderen dat, want door de jaren heen heb ik veel van hen terug mogen zien!

Jeroen-web
Jeroen van Laar
NVM makelaar/taxateur (RMT)

De woningmarkt is een zeer dynamische markt met veel veranderingen in korte tijd. De kunst is, om goed in te spelen op die veranderingen en ervoor te zorgen dat al onze opdrachtgevers tevreden zijn over onze dienstverlening. Dit vraagt vaak creativiteit, flexibiliteit en deskundigheid. Als wij met Dupree Makelaars hierin slagen; dan geeft dat voor mij veel voldoening. Ik word heel blij van tevreden opdrachtgevers.

DUPREE_PORTRET_ELKE_11 kopiëren
Elke Kuijf
NVM Makelaar / register taxateur (KM/RT)

“Ik heb een echte passie voor het makelaarsvak. Mijn interesse in architectuur, bouwkunde en interieur en mijn kennis van de woningmarkt stellen mij in staat mijn klanten te voorzien van een deskundig advies. Een persoonlijke benadering in combinatie met mijn vastberadenheid zorgt ervoor dat mijn klanten tevreden zijn en het maximale uit hun investering halen.”

Jan-web-819×1024-bewerkt
Jan van Eeden Petersman
NVM makelaar/taxateur (RMT)

Deskundig en betrouwbaar, makelen is mijn passie. Ik zal voor je het maximale resultaat behalen bij de verkoop of aankoop van de woning. Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs!

Nancy-dupree-makelaars
Nancy Rutten
Binnendienst medewerker (ARMT)

Al meer dan 25 jaar ervaring in het vak en nog steeds enthousiast en vol passie. De veelzijdigheid maakt iedere dag opnieuw een uitdaging. U kunt mij treffen bij bezichtigingen, woningopnames, het begeleiden van taxaties en bouwkundige keuringen, maar ook het klantcontact is iets wat bij mij hoog in het vaandel staat. Ik sta u graag te woord om al uw vragen naar tevredenheid te beantwoorden!

Chris-web-819×1024-bewerkt
Chris de Waard
NVM Makelaar (KRMT)

Vanuit onze vestiging in Gouda bedien ik met veel gedrevenheid onze klanten. Uit het ontmoeten van nieuwe mensen en het behalen van optimale resultaten haal ik mijn plezier. Door deze combinatie is geen dag hetzelfde. Zie ik u snel?

Erica-web
Erica Vergeer
NVM makelaar/taxateur (RMT)

Ik mag van mijn passie mijn werk maken, hoe leuk is dat! Je hebt grote kans mij te treffen tijdens een bezichtiging van één van de objecten in onze portefeuille. Mag ik je de volgende keer ook ontmoeten?

Romy-web-819×1024-bewerkt
Romy Tijsterman
Binnendienst medewerker

Als binnendienst medewerkster in de prachtige stad Gouda is geen dag hetzelfde en juist die diversiteit in werk spreekt mij zo aan. Een huis (ver)kopen of huren doe je niet dagelijks. Het directe contact met onze opdrachtgevers en hen goed begeleiden in dit belangrijke proces biedt mij veel voldoening, elke dag weer! Samen met mijn collega's ben ik verantwoordelijk om dit traject in goede banen te leiden. Dit doe ik met de juiste kennis en klantvriendelijkheid.

Bianca-web
Bianca van den Bout – Laman
Binnendienst medewerker

Na 20 jaar in de financiële sector te hebben gewerkt, heb ik de stap naar Dupree Makelaars gemaakt. Een deskundig en dynamische organisatie én geen dag is hetzelfde! Ik ben jouw aanspreekpunt voor al je vragen en bied administratieve ondersteuning in de aan-en verkopen en verhuur van woningen en/of bedrijfspanden. Mijn gouden tip voor het aanschaffen van een nieuwe woning: emotie speelt een belangrijke rol; dus luister naar je gevoel. Het wordt tenslotte je nieuwe thuis!

Maartje-1-web
Maartje Koster – Miltenburg
Binnendienst medewerker

Na 21 jaar in de reisbranche heb ik in 2021 deze mooie nieuwe uitdaging aangepakt in de binnendienst van Dupree Makelaars . Iedere dag wordt ik erg blij van deze dynamische baan in dit mooie bedrijf! Vol enthousiasme kun je mij treffen aan de telefoon, geen vraag is mij te veel! Ik maak de online verkoop presentaties, verzorg alle administratie rondom de aan- en verkoop en dit alles doe ik met heel veel plezier samen met ons fijne team. De klant ontzorgen staat bij mij bovenaan!

Michelle-web
Michelle Troost
Binnendienst medewerker (ARMT)

Circa 6 jaar gleden ben ik in de makelaardij terecht gekomen, omdat ik van huizen en van mensen hou. Ik maak de online verkooppresentaties en doe de administratieve afhandeling in de aan-en verkopen en verhuur van woningen en/of bedrijfspanden, maar grote kans dat ik ook met jou in contact kom over de verkoop van je huis en alles wat daarbij komt kijken. Ik geniet iedere dag van deze afwisselende en nooit saaie baan!

Marjon-web
Marjon van der Starre – Markus
Binnendienst medewerker

Wil je plezierig geholpen worden bij het aan- en verkoopproces? Dan sta ik voor je klaar! Met veel enthousiasme en kennis ondersteun ik, samen met het team, bij alles wat komt kijken bij een aan- en verkoop. Hoe leuk is dit om te doen in mijn eigen geboortedorp?! Ik spreek je graag snel!

mees-van-rijswijk-dupree
Mees van Rijswijk
Commercieel medewerker

Na jaren werkzaam geweest te zijn op onze vestiging in Gouda ben ik ‘terug op het nest’ in Waddinxveen. Ik ben opgegroeid in deze fijne gemeente en heb veel lokale kennis en een groot netwerk. Met veel enthousiasme vertel ik je graag over de woningen in onze portefeuille.

JelleModderman
Jelle Modderman
Vastgoedadviseur

Wil je plezierig geholpen worden bij het aan- en verkoopproces? Dan sta ik voor je klaar! Met veel enthousiasme en kennis ondersteun ik, samen met het team, bij alles wat komt kijken bij een aan- en verkoop. Ik spreek je graag snel!

Dupree Makelaars.
Thuis in de regio.

Het groene hart, waar de randstad moeiteloos overgaat in rust en ruimte. Wat is ons werkgebied toch een prachtregio. Misschien ken jij deze omgeving net als wij op je duimpje. Of je bent van plan hier naartoe te verhuizen. Hoe dan ook: ontdek samen met ons de mogelijkheden voor aankoop en verkoop. Van Zuidplas tot Alphen aan den Rijn, Woerden of Krimpenerwaard… Hier zijn wij thuis.

Graag gezien

‘Zien en gezien’ worden via social media en het verkoopplatform van Funda of Baerz. Dat is het hoofddoel van een goede woningpresentatie. Niet voor niets hebben wij een eigen marketingafdeling die sterke content creëert. We gebruiken o.a. fotografie, videografie en 360-graden impressies. Dupree doet er dus alles aan om je woning goed zichtbaar te maken!

MVVID00847456.mov.09_25_00_16.Still001