MVVID00847456.mov.09_25_00_16.Still001
Bereik meer
door social media

Naast Funda, is sociale media hét online medium wat door ons gebruikt wordt voor de verkoop van jouw woning. Met organische (lees: niet gesponsorde) berichten bereiken we dagelijks duizenden volgers op onze verschillende kanalen. Dit zijn echte mensen, die net als jij en wijzelf in de regio woonachtig zijn. Ze volgen ons actief, met een reden… Namelijk vanuit interesse in de woningmarkt. Misschien zit hier wel de potentiële koper van jouw huis tussen.

Als we daarnaast adverteren op social media, kunnen we jouw huis zelfs onder de aandacht brengen bij een specifieke doelgroep. Afgaande op het type woning, de vraagprijs en de locatie kunnen we bijvoorbeeld onze speren richten op starters of doorstromers in de omgeving Gouda, Waddinxveen, Rotterdam of Reeuwijk. Reken maar uit wat dat voor je zichtbaarheid betekent.

0
volgers op Instagram
0
gemiddeld aantal likes op Facebook
0
gemiddeld aantal likes op TikTok

Funda

Funda is het bekendste woningplatform van Nederland. Natuurlijk maken wij hier ook gebruik van ter promotie van jouw huis. Door een koppeling tussen de website van Funda en de onze, kunnen wij jouw huis zelfs op beide kanalen aanbieden. Zo bereik je een groot publiek, waardoor jouw huis sneller verkoopt. Je merkt het: Dupree maakt het jou makkelijk.

 

dupreewebsite3

Eigen woningwebsite

Als makelaar zijn wij altijd bezig met de nieuwste marketingtools. Een mooi voorbeeld hiervan is het lanceren van een persoonlijke woningwebsite. Je kunt het zien als een webpagina voor één specifiek huis, waarop je alle informatie eenvoudig kan vinden. Een online brochure als het ware, speciaal voor jouw woning. Ideaal voor de verkopende én aankopende partij.

 

Alys Ambacht 31 Reeuwijk- Dupree Makelaars-37
Kijk maar!
Waarom (onze) fotografie werkt

Eén foto zegt meer dan duizend woorden. Dit wordt gezegd door marketeers en geldt zeker voor de makelaarswereld. Bedenk maar eens, viel jij ook niet voor jouw huidige woning vanwege de foto’s? Waarschijnlijk zag je allerlei mogelijkheden en kon je niet wachten om in het echt te gaan kijken.

Wij maken niet alleen foto’s van de woning maar ook van de omgeving. We stylen het interieur en adviseren wanneer kamers anders of beter ingedeeld kunnen worden. Doordat wij onze eigen fotograaf in huis hebben, ben je bovendien verzekerd van aandacht én kwaliteit. Ook dat is marketing!

Group 685
Bekijk ons exclusieve aanbod

Bestaat er een kwaliteitslabel voor de exclusieve woningmarkt? Zeker, het heet Baerz en Dupree Makelaars is erbij aangesloten. Eigenaren in het hogere segment kunnen via dit platform hun woning presenteren aan serieuze kopers. Andersom kun jij als geïnteresseerde via dit netwerk toegang krijgen tot aanbod dat past bij jouw exclusieve woonwens.