verkocht foto voor review
Wat je kunt verwachten!
Start met een waardebepaling

Wij kennen veel woningzoekenden. We besteden namelijk veel aandacht aan social media-marketing, inclusief de presentatie van jouw huis op Funda en andere woonsites. Binnen enkele weken kunnen de eerste bezichtigingen al gepland staan. Als jij dat wilt natuurlijk, want we gaan op jouw tempo.

Denk je na over verkoop maar wil je eerst weten wat jouw huis waard is? Een waardebepaling is het ideale startpunt. We onderzoeken de woningwaarde en presenteren een duidelijk plan van aanpak. Net als iedere andere makelaar doen we dat met ‘zorg’ en ‘persoonlijke aandacht’. Maar je mag wel iets meer verwachten toch? Dupree Makelaars is planner pur sang, verkoopstrateeg en onderhandelaar.

Graag gezien

‘Zien en gezien’ worden via social media en het verkoopplatform van Funda of Baerz. Dat is het hoofddoel van een goede woningpresentatie. Niet voor niets hebben wij een eigen marketingafdeling die sterke content creëert. We gebruiken o.a. fotografie, videografie en 360-graden impressies. Dupree doet er dus alles aan om je woning goed zichtbaar te maken!

MVVID00847456.mov.09_25_00_16.Still001
Group 685
Bekijk ons exclusieve aanbod

Bestaat er een kwaliteitslabel voor de exclusieve woningmarkt? Zeker, het heet Baerz en Dupree Makelaars is erbij aangesloten. Eigenaren in het hogere segment kunnen via dit platform hun woning presenteren aan serieuze kopers. Andersom kun jij als geïnteresseerde via dit netwerk toegang krijgen tot aanbod dat past bij jouw exclusieve woonwens.