DupreeMakelaarsWaddinxveen

Aanbod in Waddinxveen

Makelaar Waddinxveen

Of je nu op zoek bent naar een huis te koop in Waddinxveen, je huidige woning wilt verkopen, of advies nodig hebt over verhuur en vastgoedinvesteringen – Dupree Makelaars is jouw betrouwbare partner in de regio. Onze deskundige makelaars kennen Waddinxveen en het omliggende gebied als geen ander, wat ons in staat stelt om jouw ideale huis te vinden en/of je huis succesvol te verkopen.

Huis te koop in Waddinxveen

Op zoek naar een koopwoning in Waddinxveen? Als aankoopmakelaar in Waddinxveen begrijpen we de kwaliteiten van de lokale woningmarkt. Van een karakteristiek huis in het historische centrum, tot een ruime gezinswoning in een van de gezellige wijken of iets daartussenin. We helpen graag bij het kopen van jouw ideale woning. Ook voor nieuwbouw in Waddinxveen ben je bij Dupree aan het juiste adres.

In het kort wat meer informatie over de verschillende wijken en buurtschappen van Waddinxveen:

Waddinxveen-Centrum:

  • Jong gebouwde, duurzame woningen met alle voorzieningen dichtbij. Levendige straten met winkels, restaurants en lokale evenementen.

Zuidplas:

  • Moderne voorzieningen, waaronder scholen en winkelcentra. Een vleugje groen met parken en groene gebieden. Rustige straten en ideaal voor gezinnen.

Dorpstraat/Oude dorpscentrum:

  • Karakteristieke woningen en belangrijke voorzieningen om de hoek. Een ontspannen sfeer met een dorps karakter.

Bloemendaal:

  • Een landelijke omgeving met weidse uitzichten. Rust en ruimte, perfect voor natuurliefhebbers. Gunstig gelegen nabij de snelwegen A12 en A20.

Triangel:

  • Nieuwste woonwijk van Waddinxveen. Geweldige woningen, top geïsoleerd en duurzaam. Goede bereikbaarheid met de auto en de trein.

Noord:

  • Rust en ruimte. Goede bereikbaarheid per trein en via diverse uitvalswegen. Moderne voorzieningen voor gezinnen, waaronder scholen en winkelcentra.

Oostpolderwijk:

  • Landelijk en watterrijk, maar ook kindvriendelijk, sociaal en ‘betaalbaar. Daardoor aantrekkelijk voor diverse huishoudens.

Vondelwijk:

  • Centraal gelegen met een diversiteit aan woningen. Met speelvoorzieningen en groen waardoor het een ideale plek is voor gezinnen met kinderen.

Oranjewijk:

  • Historische charme. Gunstig gelegen nabrij het centrum, winkels en scholen. Staat bekend als een gezellige, kindvriendelijke buurt met culturele diversiteit.

Groenswaard/Bomenwijk:

  • Gewilde woonwijk in Waddinxveen-Noord, ideaal voor gezinnen, ruime woningen en brede staten. Een ontspannen leefomgeving met veel groen.

Plaats een zoekopdracht via onze gratis zoekservice en je bent al eerste op de hoogte van nieuw aanbod in Waddinxveen.

Jouw huis verkopen?

Overweeg je een huis te verkopen in Waddinxveen? Dupree Makelaars is jouw deskundige makelaarskantoor in Waddinxveen. Onze verkoopmakelaars Jeroen van Laar en Gerard Hoogendoorn, vinden de juiste kopers voor jouw woning, mede dankzij een perfecte vastgoedpresentatie. We maken gebruik van marketing om jouw woning onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Ook benutten we het netwerk van in totaal vier vestigingen van Dupree Makelaars.

Stel jij jezelf wel eens de vraag ‘wat is mijn huis waard in Waddinxveen?’ Wij geven daar graag antwoord op tijdens een afspraak voor een actuele waardebepaling.

Stille verkoop Waddinxveen

Bij Dupree Makelaars begrijpen we dat niet alle huizen openbaar in de verkoop hoeven te staan. Daarom bieden we ook stille verkoopopties in Waddinxveen en de omliggende gemeenten aan. Wij staan klaar om je hierin discreet te begeleiden.

Ook kun je als koper exclusieve toegang krijgen tot woningen die nog niet op de reguliere markt zijn verschenen. We hebben een netwerk van contacten in de regio en weten welke huizen binnenkort beschikbaar komen.

Neem contact met ons op

Kortom, of je nu een koper of verkoper bent. We bieden deskundig advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw vastgoeddoelen worden bereikt. Bij Dupree Makelaars zijn we meer dan alleen makelaars; we zijn jouw betrouwbare partner op de woningmarkt.

Vragen? Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen. Dupree Makelaars is jouw NVM-makelaar in Waddinxveen.