Ree 11-2

Reeuwijk

€ 595.000,- k.k.

Omschrijving

Een unieke kans doet zich voor om uw eigen recreatiewoning te bouwen aan de idyllische Reeuwijkse Plassen. Hier kunt u volop genieten van rust, omgeven door prachtige natuur en een adembenemend uitzicht over het water. Het realiseren van uw droomwoning, ontworpen naar eigen wens, is een unieke mogelijkheid die iedereen aanspreekt!

Het bouwkavel bevindt zich op een werkelijk schitterende locatie, direct aan de 's-Gravenbroekse Plas. Hier is ruimte voor een recreatiewoning met een inhoud van 165 m3 op een perceel van circa 600 m2 (geschat). Aan de oostzijde van het perceel is er een doorvaart, waardoor boten eventueel beschut aan de Ree kunnen liggen.

Het kavel betreft een deel van het kadastraal perceel, Reeuwijk sectie C nummer 3106, met een oppervlakte van momenteel 760 m2, waarvan de grens aan de westzijde

Een unieke kans doet zich voor om uw eigen recreatiewoning te bouwen aan de idyllische Reeuwijkse Plassen. Hier kunt u volop genieten van rust, omgeven door prachtige natuur en een adembenemend uitzicht over het water. Het realiseren van uw droomwoning, ontworpen naar eigen wens, is een unieke mogelijkheid die iedereen aanspreekt!

Het bouwkavel bevindt zich op een werkelijk schitterende locatie, direct aan de ‘s-Gravenbroekse Plas. Hier is ruimte voor een recreatiewoning met een inhoud van 165 m3 op een perceel van circa 600 m2 (geschat). Aan de oostzijde van het perceel is er een doorvaart, waardoor boten eventueel beschut aan de Ree kunnen liggen.

Het kavel betreft een deel van het kadastraal perceel, Reeuwijk sectie C nummer 3106, met een oppervlakte van momenteel 760 m2, waarvan de grens aan de westzijde zal worden gewijzigd. De exacte grootte na kadastrale inmeting zal duidelijk worden. Een loopbrug biedt toegang tot het perceel vanaf het wandelpad de Ree, op slechts 0,5 km loopafstand vanaf de auto.

Er wordt een erfdienstbaarheid gevestigd, waarmee het recht wordt verleend om over het pad en de brug te gaan, te voet, met een kruiwagen, fiets of ander dergelijk voertuig. Tevens is er een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het onderhoud van het pad en de brug, ieder voor de helft. Op het perceel heeft eerder een zomerwoning gestaan, waardoor aansluitingen voor riolering en stroom nog aanwezig zijn.

De bestemming voor de nieuwbouw recreatiewoning is Wonen-1, specifiek voor zomerwoningen, zoals beschreven in het bestemmingsplan “plassengebied”, artikel 16.2 Bouwregels, welke te vinden is op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Plaatsen van een berging is mogelijk evenals een steiger aan de plaskant.

Dankzij de centrale ligging van Reeuwijk, nabij de A12, zijn grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht gemakkelijk bereikbaar.

De Reeuwijkse Plassen vormen een prachtig recreatiegebied tussen Gouda en Bodegraven, geliefd bij wandelaars, natuurliefhebbers en watersporters. De ‘s-Gravenbroekse Plas is de thuisbasis van de Roei & Zeilvereniging, terwijl de aangrenzende plas Elfhoeven bekend staat om zijn watersportfaciliteiten. Met de boot kunnen de 9 plassen worden verkend en kunnen er stops worden gemaakt bij gezellige restaurants aan het water. Bovendien is het centrum van Reeuwijk gemakkelijk bereikbaar voor boodschappen en winkelen.

Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging op locatie!

RemoteMediaFile_6553672_0_2022_02_11_17_12_58 3
Makelaar Reeuwijk
Geïnteresseerd?
Deel dit huis:

Kenmerken

Ligging:
Aan vaarwater
Perceeloppervlakte:
760 m2
Inhoud:
0 m3
Status:
Beschikbaar

Garage:
Geen garage
Tuin:
Geen tuin
Permanente bewoning:
Nee
Huidig gebruik:
bouwgrond
Huidige bestemming:
bouwgrond
VVE periodieke bijdrage:
Nee
Aanvaarding:
In overleg
Bouwvorm:
Niet van toepassing
Perceeloppervlakte:
760 m2
Vraagprijs:
€ 595.000,- k.k.
Soort object:
Bouwgrond

Over Ravensberg

Inwoners per leeftijdsgroep

16 % 0 - 15 jaar
11 % 15 - 25 jaar
15 % 25 - 45 jaar
31 % 45 - 65 jaar
27 % +65 jaar

Samenstelling huishoudens

31 % Eenpersoons
35 % Zonder kinderen
35 % Met kinderen