's-Gravenbroekseweg 80a - KAVEL ong

Reeuwijk

€ 1.070.000,- v.o.n.

Omschrijving

Een prachtige kans om te wonen op een unieke locatie aan de idyllische Reeuwijkse Plassen!
Aan de 's-Gravenbroekseweg, op de locatie van het voormalige restaurant D’ Ouwe Stee worden 2 bouwkavels te koop aangeboden. De huidige bebouwing zal na verkoop(deels) worden gesloopt, hierdoor ontstaat er de mogelijkheid om 2 woningen geheel naar wens te realiseren.

De Reeuwijkse Plassen vormen een prachtig recreatiegebied tussen Gouda en Bodegraven, geliefd bij wandelaars, natuurliefhebbers en watersporters. De 's-Gravenbroekse Plas is de thuisbasis van de Roei & Zeilvereniging, terwijl de aangrenzende plas Elfhoeven bekend staat om zijn vele watersportfaciliteiten.
De mogelijkheid om met een boot de 9 plassen te verkennen en onderweg te stoppen bij gezellige restaurants aan het water klinkt als een heerlijk avontuur. Het feit dat de kavels zijn gelegen nabij

Een prachtige kans om te wonen op een unieke locatie aan de idyllische Reeuwijkse Plassen!
Aan de ‘s-Gravenbroekseweg, op de locatie van het voormalige restaurant D’ Ouwe Stee worden 2 bouwkavels te koop aangeboden. De huidige bebouwing zal na verkoop(deels) worden gesloopt, hierdoor ontstaat er de mogelijkheid om 2 woningen geheel naar wens te realiseren.

De Reeuwijkse Plassen vormen een prachtig recreatiegebied tussen Gouda en Bodegraven, geliefd bij wandelaars, natuurliefhebbers en watersporters. De ‘s-Gravenbroekse Plas is de thuisbasis van de Roei & Zeilvereniging, terwijl de aangrenzende plas Elfhoeven bekend staat om zijn vele watersportfaciliteiten.
De mogelijkheid om met een boot de 9 plassen te verkennen en onderweg te stoppen bij gezellige restaurants aan het water klinkt als een heerlijk avontuur. Het feit dat de kavels zijn gelegen nabij de kern van Reeuwijk maakt het plaatje compleet, met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Een geweldige plek om te vestigen en te genieten van een evenwichtige levensstijl tussen stad en natuur.

’s-Gravenbroekseweg 80a
Het bouwkavel op nummer 80a is gelegen aan de achterzijde aan de ’s-Gravenbroekseplas. Vanaf deze locatie heeft u een schitterend uitzicht over de plas. Hier is ruimte voor een bungalow met permanente woonbestemming met een inhoud van 425 m3 op een perceel van circa 702m2, waarvan circa 400m2 als eigen grond is bestemd. Het overige deel is water en/of belast met een recht van overpad. Aan de voorzijde van het perceel zal er een haven worden gecreëerd voor een ligplaats voor een boot met toegang tot de ’s-Gravenbroekseplas. De woning mag één bouwlaag hebben met een maximale bouwhoogte van 3,5m. Naast de bebouwingsmogelijkheden binnen het bestemmingsplan zijn vergunningsvrije bouwmogelijkheden aanwezig. Afhankelijk van de positie en oppervlakte van het hoofdgebouw is het mogelijk om op het achtererf ca.75m2 vergunningsvrij te realiseren.

Algemeen:
Beide kavels vallen binnen de bestemming Wonen-1, zoals beschreven in het bestemmingsplan. Voor beide woningen is een eigen ‘kavelpaspoort’ vastgesteld en algemene voorwaarden voor verkoop. Deze documentatie is aan de brochure toegevoegd. Beide kavels dienen tegelijkertijd te worden getransporteerd, verkoop van de desbetreffende kavel is onder voorbehoud verkoop andere kavel.

De kavels zijn onderdeel van het kadastrale perceel, Reeuwijk sectie C nummer 3665, waarvan de exacte oppervlakte per kavel duidelijk zal worden na kadastrale inmeting.

De verkoop van deze kavels vindt plaats in collegiale samenwerking met Sander de Jong van Jong Real Estate, www.jongrealestate.nl

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan

RemoteMediaFile_6553672_0_2022_02_11_17_12_58 3
Makelaar Reeuwijk
Geïnteresseerd?
Deel dit huis:

Kenmerken

Ligging:
Aan rustige weg, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Status:
Beschikbaar

Garage:
Geen garage
Tuin:
Geen tuin
Permanente bewoning:
Ja
Huidig gebruik:
bouwgrond
Huidige bestemming:
bouwgrond
VVE periodieke bijdrage:
Nee
Aanvaarding:
In overleg
Bouwvorm:
Niet van toepassing
Vraagprijs:
€ 1.070.000,- v.o.n.
Soort object:
Bouwgrond

Over Ravensberg

Inwoners per leeftijdsgroep

16 % 0 - 15 jaar
11 % 15 - 25 jaar
15 % 25 - 45 jaar
31 % 45 - 65 jaar
27 % +65 jaar

Samenstelling huishoudens

31 % Eenpersoons
35 % Zonder kinderen
35 % Met kinderen