Limaweg 51

Waddinxveen

Verhuurd

Omschrijving

REGELMATIG TE HUUR UNIEKE 2 of 3 KAMER APPARTEMENTEN: INSTAPKLAAR EN OOK DIVERSE GEMEUBILEERD (meerprijs € 170,- per maand)!

Met regelmaat krijgen wij 2 of 3 kamer appartementen te huur in het complex Limawonen te Waddinxveen. U kunt uw interesse per mail kenbaar maken waarna wij contact met u opnemen over de procedure en beschikbaarheid.

Het gebouw:
LIMAWONEN is een voormalig kantoorgebouw van een energiemaatschappij gelegen aan de Limaweg 51 te Waddinxveen. Eind 2020 is het pand getransformeerd tot een woongebouw van 52 appartementen. Bij het transformeren van kantoor naar woongebouw is er onder meer een extra woonlaag toegevoegd maar is verder getracht de originele constructie zoveel mogelijk te behouden. Alle kozijnen van het pand zijn vervangen en binnen zijn zowel de installaties als de indeling van het gebouw

REGELMATIG TE HUUR UNIEKE 2 of 3 KAMER APPARTEMENTEN: INSTAPKLAAR EN OOK DIVERSE GEMEUBILEERD (meerprijs € 170,- per maand)!

Met regelmaat krijgen wij 2 of 3 kamer appartementen te huur in het complex Limawonen te Waddinxveen. U kunt uw interesse per mail kenbaar maken waarna wij contact met u opnemen over de procedure en beschikbaarheid.

Het gebouw:
LIMAWONEN is een voormalig kantoorgebouw van een energiemaatschappij gelegen aan de Limaweg 51 te Waddinxveen. Eind 2020 is het pand getransformeerd tot een woongebouw van 52 appartementen. Bij het transformeren van kantoor naar woongebouw is er onder meer een extra woonlaag toegevoegd maar is verder getracht de originele constructie zoveel mogelijk te behouden. Alle kozijnen van het pand zijn vervangen en binnen zijn zowel de installaties als de indeling van het gebouw compleet vernieuwd en aangepast aan de woonfunctie, kwaliteitseisen en isolatienormen van nu. Zo beschikken alle appartementen over een energielabel A! Verder is er een nieuwe lift aanwezig waardoor de meeste appartementen rolstoelvriendelijk te bereiken zijn. Een prachtig modern wooncomplex voor alle leeftijden!

De ligging:
LIMAWONEN ligt in het centrum van Waddinxveen vlakbij de bekende ‘wokkels’. Hoewel het pand midden in het centrum staat, is er vanuit de appartementen een mooi uitzicht op het water en het groen. Op 150 meter lopen van het appartementencomplex ligt het nieuwe winkelcentrum Gouweplein met diverse supermarkten, winkels, horecagelegenheden en culturele voorzieningen. Ook zijn er verschillende scholen, sportverenigingen, een kinderboerderij en een speeltuin in de buurt. Een dorp met voorzieningen op elk gebied en voor alle leeftijden. Het treinstation van Waddinxveen is op 600 meter loopafstand. In 10 minuten bent u met de trein in Gouda en Alphen aan de Rijn. Naast een NS-station(s) zijn de uitvalswegen naar Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam dichtbij.

De voorzieningen:
Op het met veel groen ingerichte terrein bevinden zich 21 parkeerplaatsen die exclusief beschikbaar zijn voor bewoners van het complex. Daarnaast bevinden zich direct om het pand meer dan voldoende parkeerplaatsen waar gebruik van gemaakt kan worden. Op het terrein zal verder een fietsenstalling worden gerealiseerd. De woningen op de verdiepingen zullen mede toegankelijk worden middels een splinternieuwe lift. Er zijn 2 toegangsmogelijkheden naar de appartementen waarbij de hoofdentree is voorzien van postkasten en een intercom installatie.

De appartementen:
LIMAWONEN biedt meerdere soorten appartementen. Alle appartementen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken en een privé buitenruimte in de vorm van een balkon of tuintje. Er zal keuze zijn tussen 2 of 3 kamer appartementen (met 1 of 2 slaapkamers). Het opleveringsniveau is instap-klaar; alle woningen zullen zijn voorzien van moderne keukens en badkamers. Daarnaast zijn alle woningen gestoffeerd; er is vloerbedekking aangebracht en de ramen zijn van gordijnen voorzien. Verder zijn alle wanden en plafonds afgewerkt. Alle woningen beschikken over (een kleine) inpandige bergruimte zodat je al je spullen direct in buurt hebt, een intercom installatie en een eigen meterkast. Kortom een modern appartement dat voldoet aan alle hedendaagse wensen!

Kenmerken

Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
55 m2
Inhoud:
200 m3
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Status:
Verhuurd

Garage:
Geen garage
Tuin:
Geen tuin
Schuur / Berging:
Inpandig
Parkeerfaciliteiten:
Openbaar parkeren
Soort dak:
Plat dak
Permanente bewoning:
Ja
Kwaliteit woning:
Uitstekend
Kwaliteit tuin:
Uitstekend
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte
VVE periodieke bijdrage:
Nee
Aanvaarding:
In overleg
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Gebouwgebonden buitenruimte:
0 m2
Externe bergruimte:
0 m2
Soort object:
Appartement

Over Bomenwijk

Inwoners per leeftijdsgroep

19 % 0 - 15 jaar
11 % 15 - 25 jaar
26 % 25 - 45 jaar
26 % 45 - 65 jaar
18 % +65 jaar

Samenstelling huishoudens

33 % Eenpersoons
29 % Zonder kinderen
38 % Met kinderen