6 exclusieve appartementen

€ 1.775.000,- tot € 1.925.000,-

Omschrijving

Villa Breede Vaart

Wonen met alle voordelen van een appartement en tegelijkertijd genieten van de luxe en ruimte die doet denken aan een vrijstaande woning, op een van de meest prachtige locaties tussen Gouda en Reeuwijk. Met een eigen aanlegsteiger voor de deur, waar u kunt vertrekken voor ontspannende boottochten over de uitgestrekte Reeuwijkse Plassen. Villa Breede Vaart biedt een complete ervaring waar exclusiviteit, ruimte, rust en comfort samenkomen. Niet te vergeten de adembenemende vergezichten vanuit elk appartement over de Elfhoevenplas.
Een locatie met onovertroffen uitzicht op de prachtige plas, uw eigen privé ligplaats voor idyllische boottochten, een oase van rust in de prachtig aangelegde achtertuin, plus het exclusieve voordeel van uw eigen verdieping. Ervaar een leven doordrenkt van luxe en comfort in Villa Breede Vaart.
Stap binnen

Villa Breede Vaart

Wonen met alle voordelen van een appartement en tegelijkertijd genieten van de luxe en ruimte die doet denken aan een vrijstaande woning, op een van de meest prachtige locaties tussen Gouda en Reeuwijk. Met een eigen aanlegsteiger voor de deur, waar u kunt vertrekken voor ontspannende boottochten over de uitgestrekte Reeuwijkse Plassen. Villa Breede Vaart biedt een complete ervaring waar exclusiviteit, ruimte, rust en comfort samenkomen. Niet te vergeten de adembenemende vergezichten vanuit elk appartement over de Elfhoevenplas.
Een locatie met onovertroffen uitzicht op de prachtige plas, uw eigen privé ligplaats voor idyllische boottochten, een oase van rust in de prachtig aangelegde achtertuin, plus het exclusieve voordeel van uw eigen verdieping. Ervaar een leven doordrenkt van luxe en comfort in Villa Breede Vaart.
Stap binnen in Villa Breede Vaart, waar dromen werkelijkheid worden voor hen die hun wooncarrière willen bekronen zonder compromissen te sluiten. Deze perfecte appartementen zijn ontworpen met oog voor detail en comfort, speciaal voor degenen die een leven van luxe en exclusiviteit nastreven. Met een unieke ligging aan de betoverende Reeuwijkse plassen, biedt Villa Breede Vaart een kans die zich waarschijnlijk niet snel opnieuw voordoet. Mis deze unieke mogelijkheid niet om te wonen op een locatie die alle verwachtingen overstijgt en waar elke dag voelt als een nieuw avontuur.

Reeuwijk-Brug, waar wonen aan het water een kenmerkend beeld is. Ontdek diverse woningen met directe vaarverbinding richting het schitterende natuurgebied van de Reeuwijkse plassen. Buitenzwembad ‘’de Fuut’’ uitgebreide sportvoorzieningen, maar ook een levendig centrum met een variatie aan winkels en gezellige horecagelegenheden. Verken het prachtige wandelgebied, geniet van de Surfplas met een leuk zandstrandje en ontdek de overvloed aan recreatiemogelijkheden.

Kom de magie van Villa Breede Vaart zelf ervaren! Maak een afspraak en ontdek niet alleen het adembenemende uitzicht, maar ook de serene oase van rust aan de achterzijde. Hier kunt u genieten van de warme avondzon en de rustgevende ambiance van deze unieke locatie. Wacht niet langer en plan uw bezoek vandaag nog!

Het plan bestaat uit twee appartementenvilla’s met elk drie appartementen. Elk appartement, met woonoppervlaktes van maar liefst 198 tot 232 m2, heeft zijn eigen verdieping. De ondergrondse stallingsgarage, met per appartement 2 privé parkeerplaatsen, verbindt de villa’s. Vanuit de garage stapt u dus zo de lift in naar uw eigen verdieping. Geniet van het comfort van vloerverwarming en topkoeling via bodemwarmtepompen. Met het triple-glas, hoge isolatiewaarden en geïntegreerde pv-panelen (de zuidelijkste daken van de beide villa’s hebben volledige dakvlakken met pv-panelen in dakpan-vorm) heeft u niet alleen een comfortabel maar ook een zeer duurzaam en efficiënt appartement.
Verkoopprijzen vanaf € 1.775.000 v.o.n.

Bijzonderheden:
– Elk appartement heeft zijn eigen verdieping;
– Elk appartement heeft 2 privé parkeerplaatsen in de ondergelegen garage;
– Elk appartement heeft een eigen ligplaats aan de Breevaart.
– Elk appartement heeft 2 royale balkons/terrassen, waarvan één met uitzicht op de plas en de ander aan de groen aangelegde gemeenschappelijke tuin met avondzon;
– Geniet van het gemak en comfort van vloerverwarming en in de zomer van (top)koeling;
– Grondwaterpomp moet zijn individuele bodemwarmtepomp;
– Triple-glas en op elke villa een volledig dakvlak met geïntegreerde zonnepanelen;
– Elk appartement heeft naast de masterbedroom, met een walk-in-closet en badkamer, een riante logeerkamer met aparte badkamer. In de meeste appartementen kun je ook vanuit de werkkamer genieten van het prachtige uitzicht.

Linker villa:
– Appartement 1 met 217 m2 woonoppervlakte (begane grond);
– Appartement 2 met 232 m2 woonoppervlakte (eerste verdieping);
– Appartement 3 met 222 m2 woonoppervlakte (penthouse);

Rechter villa:
– Appartement 4 met 213 m2 woonoppervlakte (begane grond);
– Appartement 5 met 228 m2 woonoppervlakte (eerste verdieping);
– Appartement 6 met 198 m2 woonoppervlakte (penthouse).

Appartementen 1 en 4:
De indeling van de appartementen is luxueus en zeer ruim met veel raampartijen. De lichte woonkamer met eetkamer en keuken is ruim 100 m2. Uw master bedroom heeft een ruime walk-in-closet met een eigen badkamer. Voor uw (klein) kinderen of andere logees beschikt u over een tweede slaapkamer met eigen complete badkamer en walk-in-closet. Daarnaast is er nog een werkkamer/kantoor met zicht op de groene gemeenschappelijke tuin.
Uniek voor deze appartementen op de begane grond zijn de terrassen. Het balkon aan de voorzijde, waar vandaan u door de hogere ligging van de begane grond dan straatniveau ook prachtig op de Reeuwijkse Plassen kijkt, is namelijk niet uw enige buiten. Aan de achterzijde beschikken deze appartementen namelijk over een zeer royaal terras op zijn minst 70 m2. Visueel zijn deze terrassen aan de achterzijde nog eens veel groter doordat ze overgaan in de fraai ingerichte gemeenschappelijke groene tuin.

Appartementen 2 en 5:
Appartementen 2 en 5 bevinden zich op de eerste verdieping. Zowel vanuit de woonkamer als vanaf het balkon (van ruim 8 m breed en 3,5 m diep) raakt u niet uitgekeken op het unieke uitzicht. Zet de grote pui open en betrek het riante balkon bij de woonkamer. Hier kunt u heerlijk genieten van de ochtend- en middagzon. Via een open verbinding loopt u de keuken en eetkamer in, met aansluitend een ruim balkon voor diners onder de avondzon en uitzicht op de rustige tuin. De masterbedroom, met walk-in-closet en badkamer bevindt zich aan de groene achtertuin. Voor uw kleinkinderen of andere logees staat de ruime logeerkamer met eigen badkamer klaar. In de ruime werkkamer zult u zich ertoe moeten zetten om te gaan werken en niet verleid te worden om te genieten van het uitzicht.

Penthouses 3 en 6:
De penthouses bevinden zich op de tweede en bovenste verdieping. De indrukwekkende vrije hoogte maken deze penthouses uniek. U heeft niet alleen onbelemmerd weids uitzicht over de Reeuwijkse plassen, u kunt ook nog eens rondom vrij wegkijken. De speelse schuine kapvorm met de hoge nok ziet u in elke verblijfsruimte terug. De indeling is ruim, praktisch en licht. Waar penthouse 3 het balkon aan de voor- en zuidzijde van de woning georiënteerd heeft, zit het balkon bij penthouse 6 volledig aan de voorzijde. Daarnaast hebben beide penthouses ook nog een ruim balkon aan de achterzijde.
Door de grote glaspuien bij de balkons kunnen beide buitenruimte heerlijk bij de woon- en eetkamer betrokken worden. De masterbedroom, met walk-in-closet en badkamer bevindt zich aan de groene achtertuin. Ook in de penthouses heeft u een royale logeerkamer met aparte badkamer. Vanuit uw werkkamer kunt u tussen het werken door genieten van de prachtige vergezichten over de Elfhoevenplas.

Omringd door groen:
De villa’s staan op een uitzonderlijk groot perceel met veel ruimte rondom. De gemeenschappelijke tuin wordt fraai ingericht met bloemrijke borders, lage heesters en meerstammige bomen. Samen met de meanderende wandelpaden ontstaat een tuin met een sierlijk karakter dat naadloos aansluit bij het ontwerp van de villa’s. Via de elektrisch bedienbare poort en de hellingbaan rijdt u naar één van uw eigen parkeerplaatsen in de stallingsgarage. Daar bevinden zich ook de riante individuele bergingen. Uw bezoekers parkeren aan de voorzijde, daar komen 6 bezoekersparkeerplaatsen waar u in alle rust uw bezoek kunt ontvangen of uitzwaaien. Aan de Breevaart heeft u een eigen ligplaats. Het startpunt voor prachtige boottochten door het waterrijke Reeuwijkse plassen gebied.

De ochtendzon schittert op het water. Imposante wolkenluchten weerspiegelen. Bomen bewegen mee met de seizoenen. Het uitzicht is elke dag anders. Ziet u zichzelf hier al wonen?

Deel dit project:

Beschikbare woningen